03 de gener 2008

Marató de Polònia aquest Dijous a TV3

Dijous a la nit, TV3 ofereix gairebé 5 hores de "Polònia". La marató del programa començarà a les 21.45, després del "TN vespre", i inclourà les reemissions dels especials més divertits del programa. Començarem amb la particular versió de l'obra clàssica de Folch i Torres, "Pastorets, àdhuc!". Tot seguit, recuperarem la selecció dels millors gags del programa, amb l'especial de Cap d'Any, "Polònia, 2007", a càrrec de Mari Pau Huguet i el presidents Montilla.

Retrocedirem un temps amb l'"Especial eleccions", presentat per Toni Soler amb motiu de les eleccions autonòmiques de 2006 i, finalment, acabarem la marató amb l'origen de tot plegat: el primer "Polònia", emès el dijous 16 de febrer de 2006.

"Els pastorets, àdhuc!"


Els personatges del programa celebren el Nadal amb la representació dels tradicionals Pastorets.

Montilló (Sergi Mas) i Carotet (Toni Albà) seran els protagonistes d'aquesta nova (i lliure) versió de l'obra de Folch i Torres. En el seu llarg i feixuc viatge cap a l'establia, els dos pastors es creuaran amb pràcticament tots els personatges del "Polònia", cadascú en el paper que més li escau. Es veurà com se'n surten al seu pas per l'infern, es reviurà la trobada amb els tres reis i l'arribada a l'establia, on els espera un Messies molt peculiar... Qui és qui en aquest especial? Estaran satisfets, els polítics, amb els papers que els ha tocat interpretar? I el més important: com s'acabarà tot plegat? Aquestes i altres cabòries, a "Els Pastorets, àdhuc!" Que tothom prepari els sarrons!

"Polònia, collita 2007"

Els millors gags del "Polònia", amb Mari Pau Huguet (Mireia Portas) que és l'encarregada de presentar una selecció de les millors escenes del programa. Per fer-ho, comptarà amb l'inestimable ajuda del president Montilla (Sergi Mas), que serà el primer polític a desitjar un feliç any nou (o any nuev) des del plató de "Polònia". Les millors paròdies de pel·lícules i d'altres programes de televisió, els millors anuncis, les escenes més pujades de to o els musicals que han protagonitzat molts dels personatges del programa són algunes de les categories en què es presentaran els millors gags de 2007. Per si aquest recull no fos suficient, la Mari Pau i el president amenacen de muntar un cap d'any alternatiu. Se sortiran amb la seva? Ni ells mateixos no ho saben.

"Els pactes postelectorals, en directe"

L'equip de "Polònia" va presentar un programa especial, emès en directe i conduit per Toni Soler, que aborda la política de pactes 24 hores després de les eleccions al Parlament de Catalunya. Soler estava acompanyat pels principals líders polítics de Catalunya en el mateix plató de l'especial eleccions que un dia abans havia utilitzat el servei d'informatius de TV3, amb Mònica Terribas i Xavi Coral al capdavant.

Vist a TV3.cat