23 de gener 2008

El nou canal de Youtube per a les eleccions espanyoles ja és operatiu

TVE i YouTube han creat el canal Eleccions’08 de RTVE-YouTube, (youtube.es/elecciones08), a través del qual els ciutadans podran pujar i enviar les seves preguntes en video dirigides als candidats per a entrevistar-los amb motiu de les pròximes eleccions generals.

Les preguntes que resultin seleccionades seran plantejades als candidats durant el transcurs d'una sèrie d'entrevistes que seran retransmeses en directe per TVE. Les preguntes en video poden ser enviades des d'avui mateix, 23 de gener. Els usuaris podran votar al seu torn per les preguntes favorites a partir del 14 de febrer. Dintre de les més votades, RTVE realitzarà la selecció final per a retransmetre en les entrevistes als candidats en TVE que tindran lloc abans de les eleccions.

A més, els ciutadans podran visitar el canal de RTVE/YouTube Eleccions´08 per a interactuar directament amb una sèrie de partits polítics espanyols. Els partits en campanya pujaran una selecció de videos per a proporcionar una comunicació efectiva entre els partits i els usuaris.

Vist a Vertele.com