11 de gener 2008

Com veure la TDT Italiana

Seguint amb la nostra serie de articles sobre com veure els canals de la TDT dels diferents paissos europeus, avui us oferim la TDT Italiana.

La majoría dels canals de la TDT Italiana es poden veure via satèl·lit en FTA, principalment a través del HotBird a 13ºEst i que es pot rebre amb un mínim de 60cm al nostre país. La TDT Italiana, al menys per a mí, es una opció més que interesant degut en gran part a que l'italià es una llengua que está bastant prop de la nostra i diferenciant algunes paraules concretes, podem entendre quasi la totalitat de les paraules.

  • RAI Uno, RAI Due, RAI Tre, els tres canals principals de la televisió pública italiana es poden veure FTA pel satèl·lit HotBird, freqüencia 11766 V.
  • Rai Gulp, Rai Edu, Rai News 24, Rai Sport, els canals temátics de la Rai dedicats als dibuixos, l'educació i la cultura o l'esport es poden veure en obert pel satèl·lit HotBird, freqüencies 11804 V
  • Class News, Coming Soon, Mediashopping, BBC World, aquests canals son els que Mediaset emet per TDT suplementaris als seus principals es poden veure per diferents freqüencies al HotBird.
  • Rete 4, Canale 5, Italia 1, Iris, Boing, els canals principals de Mediaset son els canals més vistos d'Italia i es poden veure tots en obert al satèl·lit HotBird.
  • La 7, Qoob, Facile TV, MTV Italia, aquests canals son els que trenquen l'unitat del HotBird i es que també emeten en obert pero aquesta vegada pel l'Atlantic Bird 1 a 12.5W.
  • All Music, Repubblica TV, France 24, finalment aquest canals extra son visibles en obert també al HotBird.