17 de gener 2008

Apple presenta l'ordinador més prim del món: el MacBook Air

A la MacWorld 2008 que es celebrava dimarts als Estats Units, Apple va presentar totes les seves novetats per al nou any entre d'elles un nou model d'ordinador, el portatíl més prim del món.. el MacBook Air.

Ja feia temps que veniem sentint rumors de que Apple treuria un nou equip portatíl al mercat, molt més petit i mes fàcil de transportar. Així, les previsions finals del lema de la MacWorld que era "There's something in the air" (Hi ha alguna cosa a l'aire) va culminar amb la presentació del nou MacBook Air que passa a ser el portatíl més prim del món amb tan sols 0.46 cm.

El MacBook Air incorpora un processador d'Intel fet a mida per aquest model, un Intel Core 2 Duo a 1.6 amb opció a 1.8. El model té una pantalla LED de 13.3 polsades i també un trackpad multitouch que permet fer moviments a l'estil iPhone. Pero hi han dos coses que al menys per mí les trobe negatives: La manca d'un lector de DVD pot frenar la compra de molts usuaris, i també la manca de conectivitats que porta no més 1USB i un port DVI. El preu d'aquest portatíl es de uns 1600€ i estará a la venta a en dues setmanes.