27 de desembre 2007

Sogecable i Orange, nou acord per a serveis de telecomunicacions

Sogecable i Orange han signat acords per a desenvolupar i llançar diferents serveis conjunts de telecomunicacions de banda ampla i mòbils al llarg de 2008. Sogecable i Orange tenen previst llançar, a principis de 2008, una oferta conjunta “triple-play” empaquetant els serveis de telecomunicacions d'accés a banda ampla ADSL i cridades d'Orange amb la televisió de pagament satelital Digital+ de Sogecable.

A més, aquest acord permetrà a tots els clients d'Orange amb terminals 3G gaudir de DIGITAL+ mòbil, la plataforma de canals de televisió per a telèfons mòbils que conta actualment amb més d'una vintena de canals.

Sogecable i Orange també han arribat a un acord per a desenvolupar durant els pròxims mesos una versió en alta definició de DIGITAL+ mòbil. Aquesta nova tecnologia permet rebre en els dispositius mòbils programes amb una qualitat dues vegades i mitjana superior a la qual oferixen els senyals convencionals. . Així mateix, Sogecable i Orange han acordat desenvolupar GUIA DIGITAL+, un servei exclusiu que permetrà a tots els clients d'Orange accedir a la informació dels serveis i programació de DIGITAL+.