20 de desembre 2007

Prisa llança una OPA sobre la totalitat de Sogecable

El grup de mitjans llançarà una opa pel 49,97% que no controla de Sogecable a un preu de 27,98 euros per acció.

Segons la llei d'opes que va entrar en vigor a l'agost, Prisa està obligada a llançar l'oferta perquè superarà el 50% del capital a l'haver arribat a un acord amb Esdeveniments per a comprar-li el 2,94% a 27,98 euros. A més, compraria més del 5% permès en els últims 12 mesos.

Prisa assenyala que els 27,98 euros oferts reuneixen els requisits per a tenir la consideració de preu equitatiu, ja que aquest és preu més elevat que ells han pagat durant els últims dotze mesos en les seves constants compres en Sogecable. La companyia de la família Polanco ha comunicat a la CNMV que presentarà l'oferta en un termini màxim d'un mes.

Prisa té intenció que Sogecable continue com una societat cotitzada, però no descarta en últim terme excloure-la de negociació segons sigua el resultat de l'oferta.

Una opa sobrevinguda o meditada?

Per a la divisió de banca privada de Santander, l'operació tindria sentit perquè no han estat capaces de fer rendible la televisió de pagament, i això a pesar que gairebé han tingut el monopoli de la mateixa. A més, la competència s'està fent més dura tant en el camp dels continguts com en el de les noves tecnologies. En resum, de pressa només li interessaria Quatre, la televisió en obert.

Vist a ElEconomista.es

2 comentaris:

Webmaster ha dit...

Hola amigo
No te olvides del informe sobre la TDT de italia
Abrazo y una buena navidad
Luis Portugal

admin ha dit...

Hola! Por supuesto a ver si antes de que termine el año puedo publicar lo de como ver la TDT Italiana....
Saludos!