24 de desembre 2007

La reina d'Anglaterra felicita pel Youtube

La reina Isabel II difon el seu tradicional missatge de Nadal també a través de YouTube, el popular lloc de publicació 'online' de vídeos, i gràcies a un canal especial de la família real britànica que acaba de ser llançat.

El vídeo serà visible el pròxim dia 25 de desembre a partir de les 16.00, hora espanyola, encara que ja hi ha penjats del lloc altres missatges de felicitació anteriors, així com una selecció d'imatges dels windsor, tant actuals com històriques. Aquest 'real' canal inclou, per exemple, el primer missatge de felicitació de Nadal de la reina emès a través de la televisió, que data de 1957, fa ni més ni menys que mig segle.

Segons un portaveu de la família real britànica, "la reina sempre ha estat conscient de la importància d'estar en contacte amb la gent, així com d'adaptar-se a les modes de la comunicació de la manera més adequada". D'aquesta forma, "es facilitarà l'accés al públic jove i a qui estiguin en l'estranger a la felicitació de Nadal", va afegir dit portaveu. El tradicional missatge, que sol fer un balanç de l'any que acaba, també podrà ser consultat en la pàgina oficial de la monarquia anglesa.

Vist a ElMundo.es