30 de desembre 2007

Indústria aconsella felicitar l'any per 'e-mail' per a evitar la sobrecàrrega de la telefonia mòbil

Sembla altra cita sense remei, igual que les campanades en Nit de cap d'any. Cada 1 de gener passada la mitjanit, milions de persones feliciten l'any al mateix temps per telèfon mòbil i fracassen en l'intent.


Altre any més, el Ministeri d'Indústria ha emès una seriosa de recomanacions per a evitar que les línies es saturen, entre elles que els usuaris recorreguen a alternatives com el correu electrònic o el SMS. Telefònica, únic operador de mòbil que ha facilitat dades, va registrar l'any passat entre les zero hores i la una de la matinada del dia 1 de gener un total de 21 milions de cridades a mòbils i va gestionar al voltant de 18 milions de missatges curts.

Aquestes engruixades xifres podrien evitar-se, segons aquest ministeri, escalonant les cridades, al marge dels plans especials que estableixen els operadors en aquestes dates. Per això recomana que es cride abans de les 12 hores, que es redueixca la durada de les cridades o que es done temps en els reintents després de cada comunicació fallida.

Vist a ElMundo.es

1 comentaris:

Andreu ha dit...

Sóc orange, i totes les que vaig enviar eren a usuaris orange. Van arribar a l'instant i gratuït, qué mes vull!

Ara, en vaig rebre una provinent de movistar, en 12 hores de retard.... l'anunci diria: como somos más.. se colapsa todo y nos jodemos! ;)