24 de desembre 2007

Incidència massiva en Imagenio durant el Barça - Madrid

En el dia d'ahir, Imagenio no va suportar el gran clàssic entre el Barça i el Reial Madrid. Milers d'abonats no van poder veure el partit i altres punts van tenir problemes sobretot en la primera part del partit.

Telefònica no va indicar que hagués cap incidència a l'hora del partit, no obstant això els seus telèfons d'atenció van estar saturats gran part del temps. Imagenio no va donar la talla ni tan sols per als clients que van decidir comprar-lo en taquilla.

La majoria d'abonats que van optar per veure'l de forma gratuïta a través de videolan, van patir talls i pixelacions en la imatge, sobretot fins al minut 20 de la primera part en la qual van decidir canviar el senyal del partit que fins a aquest moment estaven retransmetent Carlos Martínez i Michael Robinson, cronistes habituals de Canal+

Tots els afectats poden cridar al 1004 per a reclamar l'import del partit i sobretot rebre algun tipus de compensació ja que el clàssic entre ámbos equips és un dels esdeveniments esportius més esperats. Els que van decidir veure'l a través de VideoLan ho tenen més complicat ja que l'operadora no pot assegurar que funcioni correctament el servei.

No és la primera que succeïx

Aquesta vegada va ser el 10 abril de 2005, i es va produir cinc minuts abans del partit Reial Madrid - Barça. Centenars de milers de clients de Imagenio van observar atònits com el senyal es tallava i el partit donava començament.

Vist a ADSLZONE.net