23 de desembre 2007

Dominis .es debades als menors de 30 anys

Els menors de 30 anys disposaran del registre gratuït del seu propi domini '.és', així com dels mitjans per a crear i gestionar la seva pàgina web durant un any i altres eines per a desenvolupar la seva presència en Internet.

Aquesta iniciativa, aprovada en el Consell de Ministres i que formarà part del programa 'Joves en Xarxa', s'engegarà a partir del 15 de gener. . El registre gratuït de dominis estarà limitat a 1 domini per jove.

La iniciativa s'emmarca en la nova Llei de Mesures d'Impuls de la Societat de la Informació que es va aprovar aquest dijous en el Congrés dels Diputats i oferix a tots els joves de fins a 30 anys el registre gratuït del seu propi domini '.és' -en el qual ja es pot incloure la lletra 'ñ' i altres caràcters-.

Per a engegar aquest programa s'habilitarà una pàgina web específica a través de la qual els internautes podran registrar els seus dominis en la Xarxa, gestionar les seves pròpies pàgines web i trobar informació rellevant sobre el programa i altres qüestions d'actualitat. A través d'aquesta pàgina, els joves podran registrar els seus propis dominis personals '.és', crear les seves pàgines web i dotar-les de funcionalitats tals com blogs, enllaços amb xarxes socials i àlbums personals multimèdia.

Vist a Elmundo.es