29 de novembre 2007

Telefónica i Sogecable llançen oficialment "Trio+"

Sogecable i Telefònica han unit les seves forces per a llançar al mercat Trio+, una oferta de triple play (televisió, telefonia i Internet) que reuneix la qualitat i experiència de Telefònica amb els continguts televisius de Digital+ i els canals de la família Canal+.

Trio+ començarà a comercialitzar-se el pròxim 1 de desembre i tindrà una cobertura pràcticament total sobre el territori espanyol. D'aquesta forma Sogecable i Telefònica responen a les necessitats dels consumidors espanyols possibilitant-los l'accés a una oferta competitiva Triple Play i simplificant el procés de compra i provisió dels serveis inclosos en el paquet.

El lideratge de Telefònica en el sector de les TIC se suma ara a la varietat i riquesa de l'oferta de Digital+, amb 150 canals i serveis, i més de 2.000.000 de llars abonades. Digital+ és, a més, l'única plataforma de televisió que emet Canal+, el canal premium de referència.

Tot això està a partir d'ara en Trio+, al costat d'un servei d'Internet en banda ampla de 3 megues amb un alt nivell de seguretat (incorpora un antivirus gratuït que protegeix eficaçment contra qualsevol atac), i una tarifa plana en telefonia durant les 24 hores del dia per a cridades locals, interprovinciales i nacionals a telèfons fixos. Trio+ surt al mercat amb una promoció de llançament que inclou Canal+ Digital, el Kit ADSL i cridades gratis fins al mes de febrer.