20 de novembre 2007

Sogecable llançará Canal+ en alta definició al Gener


La versió en Alta Definició de Canal+ començarà a emetre en proves el pròxim mes de gener fins al llançament definitiu de Canal+ Alta Definició.

Aquesta nova iniciativa convertirà al canal premium de Sogecable en la primera televisió nacional en Alta Definició a Espanya. Amb aquest llançament, Digital+ es situa una vegada més en l'avantguarda tecnològica en el mercat de productes audiovisuals.

A Espanya, els estudis realitzats indiquen que el 13% de les llars ja disposen d'equips de televisió que permeten rebre Alta Definició. Aquesta xifra augmenta considerablement entre els abonats a Digital+, fins al 21%. El llançament de Canal+ Alta Definició dinamitzarà aquest sistema de distribució en el mercat de la televisió a Espanya, impulsarà el seu valor tecnològic i, en definitiva, augmentarà la seva penetració en les llars espanyoles.

La innovació tecnològica i els continguts de major qualitat, com el cinema d'estrena, les grans cites esportives o els documentals de major prestigi, formaran una ambiciosa aliança en Canal+ Alta Definició, que reunirà la millor oferta de televisió en el nostre país amb la més avançada tecnologia: una programació exclusiva amb major qualitat d'imatge, més definició de senyal i una sorprenent sensació de realitat.

Els abonats a Digital+ podran gaudir del nou Canal+ Alta Definició a través de iPlus, el terminal de nova generació adaptat per a aquest sistema, que Digital+ acaba de llançar al mercat