21 de novembre 2007

Rambla es nega a donar explicacions a les Corts sobre el tancament de TV3

El conseller de la presidència, Vicent Rambla, ha refusat de comparèixer avui a la comissió de coordinació de les Corts on havia de donar explicacions sobre l'intent de tancar els repetidors de TV3.

El president de la comissió ha justificat l'absència de Rambla per problemes d'agenda, segons que ha explicat la coordinadora d'EUPV, Glòria Marcos, qui ho ha trobat indignant i ha recordat que la clausura de TV3 és un atac a la llibertat d'expressió.

En la comissió de coordinació s'havia de tractar aquesta qüestió perquè la mateixa Glòria Marcos, en nom de Compromís, havia presentat una pregunta sobre la lliure circulació de les emissions de televisió.

La Generalitat Valenciana va comunicar ahir a Acció Cultural que la setmana que ve, entre dilluns i dimecres, intentaria tancar el repetidor de la Carrasqueta. La Generalitat té l'ordre del jutjat d'Alacant per a procedir al tancament. Davant d'aquest anunci, Acció Cultural ha fet una crida a la mobilització social per a impedir-ho. El PSPV, el Bloc, EUPV i ERPV han criticat el tancament de TV3.

Vist a Vilaweb.cat