22 de novembre 2007

Orange, la primera operadora amb un portal d'internet mòbil en català

Orange (France Télécom) ha presentat avui el portal d'internet mòbil Orange Cat que la converteix en la primera operadora de telefonia amb un portal de continguts per a mòbils només en català.

Qualsevol client d'Orange hi podrà accedir amb el navegador del mòbil a l'adreça wap.orange.es/orangecat, on trobarà jocs per al mòbil, podrà accedir a serveis de notícies de diversos mitjans de comunicació en català com VilaWeb, o fins i tot veure televisió en directe.

Al portal s'hi publicaran dos o tres jocs per al mòbil cada mes, segons ha dit el director de Comunicació Externa i Marca d'Orange, Ignació de Orúe, fins que es completi un catàleg de disset jocs. Ignacio de Orúe també ha dit que serien jocs actuals i que es publicarien en català alhora que en d'altres llengües. Tot i que Orange no ha comunicat encara de quins jocs concrets es tractarà, asseguren que seran dels més venuts. El conseller de Governació, Joan Puigcercós, també ha destacat la presència de jocs per al mòbil perquè al sector dels videojocs el català és encara molt minoritari.

Vist a Vilaweb.cat