11 de novembre 2007

Com veure la TDT Francesa?

Segur que molts de vosaltres us heu fet alguna vegada aquesta pregunta, i la resposta és bastant senzilla i fàcil. Si és possible, almenys en els païssos més importants d'europa. Aquesta vegada us explique com poder veure gairebé tots els canals de la TDT Francesa, en pròxims lliuraments us explicaré la resta de païssos.

TNT France

En el cas francès és possible veure la totalitat dels canals TDT que emeten actualment allí. El problema és que estan repartits entre diversos satèl·lits, pel que necessitarem diverses antenes commutades mitjançant Diseq o millor un Motor. La grandària de l'antena no serà problema, pràcticament amb 60 cm els rebrem tots. Aí van els canals i els satèl·lits:

  • France 2, France 3, France 4 (Públiques franceses en versió terrestre, a Atlantic Bird 3 (5ºW), en digital i amb 60cm.
  • M6 y TF1 (TV Privades), també a Atlantic Bird 3 pero en aquest cas en analógic, per tant necessitarem disposar d'aquest tipus de receptor, amb 60cm. En el cas de M6 podem sintonitzar la versió per a Suissa que es prácticament la mateixa que la francesa, al Eutelsat W3A (7ºE) en digital i amb 80cm.
  • Direct 8, NT1, NRJ12, LCP, BFM TV, Europe 2TV y Gulli, es poden rebre tots a través del Hotbird (13ºE) en digital i amb 60cm.
  • TMC y Arte, en el cas de TMC la podem rebre en digital a través de Atlantic Bird 3, el mateix satel·lit on rebem France Televisions, i en el cas de Arte es visible a través de Astra, Hotbird, AB3 i altres satél·lits.

7 comentaris:

phoenix ha dit...

hola

gracias pelo informo

Es necessario algun equipo especial ou podemso ver-lo com el equipo satelite

Gracias

admin ha dit...

Necesitas un receptor satélite digital para la mayoría de canales, y uno analógico para ver TF1.
Saludos

phoenix ha dit...

Una vez mas gracias

Estoy ancioso pelo nuevo informo sobre la TDT de otros paises.

Perdona mi malo Espanhol , estou escribindo desde Portugal

Abrazo

admin ha dit...

De nada. Próximamente publicaremos como ver la TDT Italiana también.
Saludos y un abrazo

admin ha dit...

En Tele Digital ya han copiado la noticia, por supuesto sin citar la fuente..... y además la han copiado mal... TF1 no emite por el Eutel W3A!!

Andreu ha dit...

Molt interessant!
Són emissores bastant interessants, ara han estat uns dies FTA per Astra i m'hi he viciat bastant, sobretot NRJ12 i TMC.

d'altra banda, Direct 8 està a Astra FTA, no sé si permanentment o temporal, però ja fa temps que la veig!

admin ha dit...

Direct 8 si no m'equivoque emet permanentment en obert per Astra, igual que BFM24.... la veritat es que son canals bastants interesants sobretot la TF1, TCM i les públiques també...
Salutacions